VERZEKERAAR

The Plumbing has been in business since 1978

Snelle lekdetectie voor een duidelijk en uitgebreid rapport

Als verzekeringsmaatschappij of verzekeringsmakelaar helpt Aquadetect u de zaak van uw klanten op te bouwen dankzij een duidelijk, nauwkeurig en volledig technisch rapport.

Aquadetect is een dochterbedrijf van een internationale groep met meer dan 60 jaar ervaring in de behandeling van vocht en is uw expert in het opsporen van lekken in sanitaire, verwarmings- en afvoersystemen, dankzij ultramoderne niet-destructieve technologieën die de precieze aard van het probleem identificeren en tegelijkertijd de omvang van de werkzaamheden beperken.

Onze technici worden allemaal voortdurend getraind om de beste expertise en een hoge kwaliteit van dienstverlening op het terrein te garanderen, terwijl uw klanten zo min mogelijk worden gestoord.

Elk rapport bevat een nauwkeurige beschrijving van het geconstateerde probleem en aanbevelingen voor de reparaties die moeten worden uitgevoerd.

 

Waarom kiezen voor Aquadetect ?

 

Onze samenwerking

Bij het afsluiten van onze samenwerkingsovereenkomst zullen we een bijeenkomst organiseren om de verschillende apparaten en technologieën te demonstreren die we dagelijks gebruiken.

We geven u ook het directe telefoonnummer van de verantwoordelijke van de Aquadetect-afdeling om ervoor te zorgen dat al uw vragen zo goed mogelijk worden behandeld.

Bovendien hebt u toegang tot al uw interventierapporten en facturen via uw privéaccount op onze website. Maar dat is nog niet alles …

Ze vertrouwen op ons !

 

 

Sponsors

Voor meer informatie, neem contact met ons op