waterlekdetectie | waterlekdetectie | waterlekdetectie
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Waterlekdetectie   —

Via waterlekdetectie snel vochtproblemen aanpakken

Vochtproblemen in huis zijn een vaak gehoorde verzuchting van vele bewoners die te lijden hebben onder de vele gevolgen van dit euvel. Toch is er voor elk probleem een oplossing, mits u opteert voor een doeltreffende aanpak. Aquadetect heeft van waterlekdetectie dan ook een prioriteit gemaakt om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om vochtproblemen voor een betaalbare prijs uit hun woning en uit hun leven te bannen. Hierbij is het belangrijk om vooral snel in actie te schieten en het probleem niet te laten aanslepen: hoe langer een lek blijft lekken, hoe erger de toestand wordt en hoe ingrijpender men zal moeten optreden om de aangerichte schade te herstellen. Allemaal redenen om prompt optreden niet langer uit te stellen.

Wie kan mij helpen om een correcte waterlekdetectie uit te voeren?

Bent u zelf op zoek gegaan naar de plaats van het lek maar zit u hopeloos op een dood spoor? Overweegt u om een loodgieter onder de arm te nemen, maar schrikt de omvang van de “zoekwerken” u af? Overweeg dan om bij Aquadetect aan te kloppen om een diagnose te laten stellen. Voor ons is geen enkel verborgen lek lang verborgen: onze knowhow en de vele technologieën die wij in ons speurwerk toepassen, zorgen er immers voor dat wij feilloos de plaats van het waterlek kunnen bepalen. Waterlekdetectie is immers onze specialiteit. En omdat wij snel en doeltreffend te werk gaan, betaalt u ook verrassend minder dan wat u eigenlijk had verwacht als prijskaartje. Alvast een hele geruststelling voor uw portemonnee!

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

De methoden om waterlekdetectie snel resultaten te laten opleveren.

Dankzij jarenlange ervaring en onze alertheid voor de nieuwste technieken op de markt, hebben wij als gespecialiseerd bedrijf heel wat in onze mars. Vele “moderne” methoden zijn trouwens gebaseerd op logische en bijzonder nuttige kneepjes om feilloos een diagnose te kunnen stellen. Een lek kan bijvoorbeeld onmiskenbaar worden aangetoond door traceervloeistof te gebruiken. Het lek laat de traceervloeistof vrij, en zo weet de specialist u meteen aan te wijzen waar het lek zich bevindt. Voor ondergrondse leidingen en buizen die in muren of vloeren ingekapseld zijn, doen we beroep op een endoscoop: zonder te gaan openbreken, gaan we in de leidingen een kijkje nemen en zo kan een lek gemakkelijk en op niet-destructieve wijze worden opgespoord.

Verder doen wij ook beroep op vochtmeting om algemeen een beeld te krijgen waar de hygrometer een grotere aanwezigheid van vocht vaststelt. Op die manier wordt het zoekbereik afgebakend en gaat de specialist zich enkel op de probleemzone concentreren. Daarna gebeurt de eigenlijke waterlekdetectie aan de hand van specifieke instrumenten, zoals thermografische lekdetectie of akoestische lekdetectie, om de aanwezigheid en de omvang van het lek te bepalen. Op die manier weet u in de kortste keren of het lek zich in het sanitair bevindt, ofwel of er een probleem is met bijvoorbeeld de verwarmingsinstallatie of met de afvoerleidingen.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons