lekkage vloer | lekkage vloer | lekkage vloer
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage Vloer   —

Een lekkage vloer heeft voor Aquadetect geen geheimen

De professionele lekdetectie van Aquadetect om een lekkage vloer op te sporen

Sommige lekken zijn gelukkig snel vast te stellen omdat zij op een goed zichtbare plaats optreden. Een vochtplek op de muur of langs het plafond is een duidelijke aanwijzing dat er waarschijnlijk ergens een waterleiding met een probleem zit. Maar bij een lekkage vloer zijn de tekenen veel minder snel zichtbaar en kan het lek geruime tijd zijn destructieve werk doen voordat er iemand erg in krijgt. Een ander, bijkomend probleem is dat het ook niet zo evident is om de exacte plaats van het lek te kunnen bepalen. In een dergelijk geval hebt u een professioneel lekdetectiebedrijf nodig om de lekkage vloer te laten opsporen.

Aquadetect heeft in België een grote reputatie verworven wanneer het op professionele lekdetectie aankomt. Wij zijn door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend als lekdetectiebedrijf met kennis van zaken. Een objectief rapport van Aquadetect na een analyse van een lekkage vloer in uw gebouw is dan ook een waardevol document wanneer u een schadegeval bij de verzekeringsmaatschappij wenst in te dienen. Onze gezaghebbende professionaliteit staat garant voor een nauwkeurige screening van het vastgestelde vochtprobleem.

Onze professionele aanpak is in grote mate te danken aan de moderne technologie die onze ervaren experts toepassen om een lekkage vloer op te sporen. Aan de hand van moderne detectiemethoden zorgen zij voor beeldmateriaal dat de lekkage objectief aantoont. Dit bewijsmateriaal dat de plaats en de omvang van het vastgestelde lek staaft, is belangrijk om daarna ook doelgericht tot een oplossing van het probleem te kunnen komen. Dankzij de expertise van onze technicus, wordt het verslag dat u na de vaststellingen van de lekkage vloer ontvangt, ook aangevuld met een beschrijving van een eventueel stappenplan om het lek te laten repareren.

Het opsporen van een lekkage vloer op moeilijk bereikbare plaatsen

Wanneer een lekkage vloer in een moeilijk bereikbare plaats schuilt, kunt u zich uiteraard zorgen maken hoe onze expert een dergelijk lek toch kan vinden. Hier komt de technologie die Aquadetect toepast te hulp. Zo kunnen onze technici makkelijk een endoscopisch onderzoek in de leidingen doen en aan de hand van een kleine camera afvoerbuizen aan de binnenkant visueel inspecteren. Valt er geen lek te bespeuren, dan heeft onze expert uiteraard nog andere troeven in de toverhoed om de lekkage vloer op te sporen.

Wanneer een van de waterleidingen op een verdieping ergens in de vloer lekt, maar men niet exact weet welke leiding voor het lek verantwoordelijk is, dan kan de technicus met verschillende traceerkleurstoffen op eenduidige wijze uitmaken welke leiding er voor de lekkage vloer verantwoordelijk is. Een eenvoudige methode, die snel voor de nodige bevestiging van het probleem zorgt. De sleutel tot deze geniale methoden is uiteraard de ervaring van onze expert, die zich dagelijks met detectie bezighoudt en op geregelde tijdstippen zich bijschoolt om de nieuwste technieken in zijn dagelijkse job te integreren. Want het is net deze technologische kennis die zijn detectie vaardigheden verder verfijnt.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons