waterlek opsporen onder vloer | waterlek opsporen onder vloer | waterlek opsporen onder vloer
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Waterlek Opsporen Onder Vloer   —

Waterlek opsporen onder vloer: de professionele werkwijze van Aquadetect

Hoe een waterlek opsporen onder vloer

In een woning lopen een groot aantal waterleidingen en afvoerbuizen onder de vloer. Deze gebruikelijke praktijk geeft het woongedeelte een onberispelijke uitstraling zonder aan modern comfort in te boeten. Er is wel een keerzijde aan deze integratie van leidingen: als er zich een lek voordoet, is het probleem heel moeilijk vast te stellen. Zonder geavanceerde apparatuur is een waterlek opsporen onder vloer onbegonnen werk, zeker als u als klant niet alles wilt laten openbreken. Een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf kan u uit de nood helpen.

Aquadetect heeft lekdetectie als kernactiviteit en is dan ook een specialist bij uitstek om in uw gebouw een professionele analyse te voeren voor een waterlek opsporen onder vloer. In de wereld van lekdetectie heeft de technologische vooruitgang een wereld van doeltreffende detectiemogelijkheden geschapen waarmee onze technici aan de slag kunnen gaan. Deze methoden zijn gebaseerd op meetwaarden, bijvoorbeeld aan de hand van hygrometrie, maar ook op diverse technieken om verborgen lekken detecteerbaar te maken. Zoiets kan bijvoorbeeld met traceergas gebeuren, ofwel met verschillende traceerkleurstoffen die door de leidingen worden gespoeld, om een eenduidige indicatie van de plaats van het lek te krijgen.

Een professioneel bedrijf zal een waterlek opsporen onder vloer aan de hand van moderne, niet-destructieve methoden. Dit bespaart niet alleen veel tijd uit voor de technicus die voor de screening instaat, maar vermijdt ook aanzienlijke kosten voor reparatiewerken aan delen van uw woning waar tevergeefs naar het lek werd gezocht. Een waterlek opsporen onder vloer is tegenwoordig een kwestie van luttele minuten, met een sluitend antwoord op de vraag waar het lek zich precies bevindt.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Laat een waterlek opsporen onder vloer door Aquadetect

Als u een lek onder de vloer vermoedt, kunt u bij Aquadetect om een dringende lekdetectie interventie vragen. Uw aanvraag kan u zowel telefonisch tijdens de kantooruren als online via onze website doen. Aquadetect garandeert u een interventie binnen de achtenveertig uur na uw bevestiging van de gevraagde interventie. Een van onze technici komt dan langs voor het waterlek opsporen onder vloer. Al onze experts zijn ervaren mensen die bij u thuis een zorgzame analyse van het vermoedelijke probleem uitvoeren. Elk geval is uiteraard anders, maar daar zijn onze experts juist goed in. Op basis van uw aanwijzingen en de tekenen die zij ter plaatse vaststellen, weten zij exact welke methode geschikt is voor het waterlek opsporen onder vloer bij u thuis.

Wanneer onze technicus zijn diagnose heeft gesteld, ontvangt u een rapport met een bondig overzicht van de vastgestelde probleempunten, gedocumenteerd met beeldmateriaal dat via de gebruikte werkwijze werd verkregen: foto’s, endoscopisch beeldmateriaal, schematische voorstellingen van gevonden lekken en aangetaste infrastructuur, afbeeldingen in kleur van de thermografische scan... U krijgt bovendien aanwijzingen voor de volgende stap na het waterlek opsporen onder vloer, namelijk hoe het gevonden lek op afdoende wijze gerepareerd kan worden. Deze waardevolle informatie stelt u in staat om de herstellingswerken te plannen en verdere vochtproblemen veroorzaakt door het lek definitief in te dammen.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons