lekkage waterleiding in muur | lekkage waterleiding in muur | lekkage waterleiding in muur
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage Waterleiding In Muur   —

Lekkage waterleiding in muur : een lastig probleem ?

Voor alles is er een oplossing... ook voor een lekkage waterleiding in muur

Eigenlijk bestaan er geen problemen die men niet kan oplossen. Maar er zijn wel een aantal problemen die men gerust als knap lastig mag definiëren. Een lekkage waterleiding in muur is daar een mooi voorbeeld van. Een muur is niet doorzichtig: wat er in de muur zit en wat er zich daar afspeelt, daar hebben we het raden naar. Of liever: met het blote oog hebben we daar het raden naar. Tegenwoordig bestaat er echter technologische apparatuur waarmee men zelfs op de meest onmogelijke plaatsen een kijkje kan nemen.

Aquadetect heeft zich met de jaren op lekdetectie toegespitst, en weet dat een lekkage waterleiding in muur voor velen een nachtmerrie is. Vochtige muren zijn op zich al een groot probleem, maar veroorzaken daarnaast andere problemen die eveneens om een oplossing vragen. Het ontstaan van schimmel is een teken van een miskend probleem, dat bovendien de waarde van het pand doet afnemen. Het is dan ook uiterst belangrijk om de oorzaak van een lekkage waterleiding in muur zo snel mogelijk te laten opsporen. Een lekdetectiebedrijf is een perfecte keuze om het probleem op professionele wijze aan te pakken.

Het voordeel van een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf zoals Aquadetect, is dat u een diagnose krijgt die met geavanceerde detectieapparatuur wordt uitgevoerd. Een lekkage waterleiding in muur zit per definitie op een goed verborgen plekje, maar dankzij spitstechnologie en de ervaring van onze experts, is het lek dankzij de aangewende methodologie in een mum van tijd mooi in kaart gebracht. En zo weet u meteen exact waar de reparatiewerken moeten worden uitgevoerd.

De niet-destructieve aanpak van Aquadetect bij lekkage waterleiding in muur

Technologie heeft zo zijn voordelen in vergelijking met de klassieke werkwijzen van weleer. Een van die voordelen is dat het voortaan mogelijk is om op niet-destructieve wijze in een gebouw een onderzoek te doen om eventuele lekken in waterleidingen te gaan opsporen. De omvang van een lekkage waterleiding in muur wordt snel duidelijk door bijvoorbeeld een thermografische screening van de vochtige muur uit te voeren. En zonder de muur open te breken, kan onze expert via endoscopische apparatuur in de leidingen gaan kijken met behulp van een minicamera. Zo krijgt u een visuele bevestiging van de aanwezigheid van een lek en ook van de plaats van het lek.

Deze niet-destructieve aanpak van Aquadetect wordt door onze klanten bijzonder gewaardeerd. Een vermoeden van een lek dient immers eerst te worden bevestigd, vooraleer er “werken” aan te pas komen. Een lekkage waterleiding in muur is en blijft een lastig op te sporen probleem, maar voor Aquadetect is geen enkel lek onvindbaar. En aan de hand van een screening met gespecialiseerde detectieapparatuur, krijgt u op voorhand uitsluitsel over de exacte plaats van een eventueel lek. Dat scheelt heel wat onaangename werkzaamheden en puin. U krijgt eerst de zekerheid, en een verslag met tips voor de nodige reparatiewerken. Op basis hiervan kunt u het probleem definitief oplossen.

 

Zie onze andere informatie over waterlek.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons