lekkage muur opsporen | lekkage muur opsporen | lekkage muur opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage Muur Opsporen   —

Een lekkage muur opsporen is werk voor een lekdetectiebedrijf

Aquadetect, de expert bij uitstek voor lekkage muur opsporen

Lekdetectie is een heel specifieke taak waar heel wat bij komt kijken. In eerste instantie wilt u als klant zekerheid of een vochtprobleem in een gebouw aan een waterlek te wijten is. Anderzijds is het begrijpelijk dat u er ook op staat dat dit op een correcte manier gebeurt, zonder dat het hele gebouw of aangrenzende panden moeten worden opengebroken. Een lekkage muur opsporen vraagt u best aan een lekdetectie expert: een bedrijf dat zowel een correcte werkwijze als een niet-destructieve aanpak tijdens de detectiewerken kan garanderen.

Aquadetect heeft zich op lekdetectie toegelegd en werkt voor haar opdrachten bij klanten in België met ervaren experts. Een lekkage muur opsporen is voor hen een kwestie van meten en weten. Onze technici komen bij u langs met hoogtechnologische apparatuur waarmee zij op basis van uw aanwijzingen aan de slag gaan. De interactie met de klant is voor Aquadetect heel belangrijk. U bent immers de persoon die ons doorslaggevende aanwijzingen zal geven om ons op het juiste spoor te zetten. De ervaring van onze technicus legt aan de hand van uw uitleg in een oogwenk de link met de vereiste methode die het meest van pas komt voor de lekkage muur opsporen. Dat bespaart u en ook ons kostbare tijd.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Een snelle aanpak voor lekkage muur opsporen bij u thuis dankzij Aquadetect

Dankzij onze aanwezigheid op het volledige Belgische grondgebied, kunnen wij u snel van dienst zijn, waar uw woning zich ook bevindt. Als u een waterlek voor hebt en dringend advies wenst, kunt u met ons telefonisch (gratis 0800-nummer), via e-mail of via ons online contactformulier contacteren om een afspraak met onze expert bij u in de buurt aan te vragen voor een lekkage muur opsporen. Binnen de achtenveertig uur komt onze technicus dan langs voor een interventie. Aquadetect kan u deze snelle service verzekeren omdat wij met diverse gespecialiseerde technici in het hele land werken.

Naast deze snelle interventie, verzekert Aquadetect u ook een snelle diagnose van het mogelijke lek. Onze expert maakt immers gebruik van geavanceerde methoden en technologische apparatuur waarmee letterlijk een screening van de waterleidingen en afvoerbuizen kan worden uitgevoerd. Een lekkage muur opsporen is op die manier een kwestie van enkele minuten: via hygrometrie wordt de abnormale aanwezigheid van vocht vastgesteld, en via een methodologisch onderzoek, bijvoorbeeld aan de hand van akoestische of thermografische lekdetectie, wordt de locatie van het lek nauwkeurig in kaart gebracht.

Na afloop van het onderzoek stelt de lekdetectie expert ook een objectief verslag op. Daarin staat het resultaat van zijn onderzoek voor lekkage muur opsporen, geïllustreerd met beeldmateriaal en verder aangevuld met advies om op correcte wijze de nodige herstellingen te laten uitvoeren. Dit verslag is een waardevol instrument om het lek doelgericht aan te pakken en op te lossen. Zonder een dergelijke professionele analyse van het lek in uw gebouw, zou u vast veel geld aan lukraak zoekwerk en extra reparatiewerken hebben besteed.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons