lekkage in huis opsporen | lekkage in huis opsporen | lekkage in huis opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage In Huis Opsporen   —

Laat een lekkage in huis opsporen door een lekdetectiebedrijf

Een lekkage in huis opsporen is werk voor lekdetectie experts

Lekken in huis zorgen voor heel wat narigheid, en de noodzaak om de oorzaak op te sporen is iets wat men vaak snel inziet. Niet alleen omdat een woning met vochtproblemen niet mooi oogt, maar vooral omdat het gebouw snel aan waarde inboet. Maar een lekkage in huis opsporen is niet zo eenvoudig. De vraag is immers waar het lek precies verborgen zit, en hoe u überhaupt die verborgen plaats kunt ontdekken.

De technologische evolutie kan het speurwerk gelukkig een stuk eenvoudiger maken. Door integratie van de nieuwste ontwikkelingen in geavanceerde spitstechnologie, hebben experts een assortiment instrumenten ter beschikking die zij voor hun detectieopdrachten kunnen aanwenden. Een lekkage in huis opsporen is voor de experts van Aquadetect een dagelijkse klus die zij aan de hand van specifieke methoden in een handomdraai tot een goed einde brengen. Wanneer u op een lekdetectiebedrijf beroep doet in geval van vochtproblemen, bijvoorbeeld een lekkage in huis opsporen, dan weet u dat u straks een expert over de vloer krijgt die met moderne detectiemethoden een antwoord op uw vraag zal geven.

Het voordeel van een lekdetectiebedrijf is dat onze mensen dankzij hun ervaring een lastig probleem snel kunnen inschatten en weten waar zij moeten beginnen. Zo kan de expert beslissen om een endoscopie in ondergrondse leidingen te doen wanneer het niet duidelijk is waar een lek zich precies bevindt. Omgekeerd, als de plaats van het lek duidelijk is maar niet welke leiding er precies lekt, dan is een detectie aan de hand van traceerkleurstof een aangewezen methode om te bepalen welk leidingtraject voor het lek verantwoordelijk is. Een lekkage in huis opsporen is dankzij expertise en geavanceerde technologie een opdracht die op het lijf van lekdetectie experts geschreven staat.

Gespecialiseerde methoden voor een lekkage in huis opsporen

De experts van Aquadetect volgen voortdurend bijscholing om zich in de nieuwste technologieën te verdiepen. Deze voortdurende vorming zorgt ervoor dat zij steeds up-to-date zijn en recente spitstechnologie in hun dagelijkse activiteiten kunnen integreren om u als klant een onberispelijke service te verzekeren. Een lekkage in huis opsporen is voor hen dagelijkse kost, en door hun opleiding en ervaring weten zij welke gespecialiseerde methoden voor hun opdracht geschikt zijn.

Vochtmeting of hygrometrie is een basistechniek waarbij het vochtgehalte, of liever een verschil in het vochtgehalte, een aanduiding vormt dat er een vochtprobleem in een bepaalde ruimte aanwezig is. Om de oorzaak van het lek te bepalen, heeft onze technicus diverse apparatuur bij de hand voor een lekkage in huis opsporen. Wanneer de plaats van het lek onduidelijk is, kan via endoscopie in de leidingen worden gezocht: een minicamera gaat rechtstreeks in de buizen “kijken”. Op die manier wordt een lek op een moeilijk bereikbare plaats, bijvoorbeeld in een muur of in de vloer, toch zichtbaar. Akoestische lekdetectie en thermografische lekdetectie zijn andere mogelijkheden. Traceermethoden zoals traceergas en traceerkleurstof vormen een aanvulling op het zichtbaar maken van een vermoedelijk lek.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons