lekkage in huis opsporen | lekkage in huis opsporen | lekkage in huis opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage In Huis Opsporen   —

Laat een lekkage in huis opsporen door een lekdetectiebedrijf

Een lekkage in huis opsporen om grote schade te vermijden

Een lekkage in huis kan al snel uitgroeien tot een nachtmerrie. De schade die een waterlek aan muren, vloeren en plafonds met zich meebrengt, wilt u het liefst van al voorkomen. De schade gaat van schimmels op de muren en plafonds die longproblemen veroorzaken tot structurele schade met in het slechtste geval instorting tot gevolg. U begrijpt dus dat snel en doeltreffend optreden en de lekkage in huis opsporen van groot belang zijn om verdere schade te voorkomen. Een lekkage in huis opsporen begint met het herkennen van vroege waarschuwingssignalen. Zodra u veranderingen in de waterdruk, ongewone geluiden van druppelend water of vochtplekken op muren opmerkt, is het tijd om professionele hulp van bijvoorbeeld Aquadetect in te schakelen.

Een lekkage in huis opsporen is werk voor lekdetectie experts

Lekken in huis zorgen voor heel wat narigheid, en de noodzaak om de oorzaak op te sporen is iets wat men vaak snel inziet. Niet alleen omdat een woning met vochtproblemen niet mooi oogt, maar vooral omdat het gebouw snel aan waarde inboet. Maar een lekkage in huis opsporen is niet zo eenvoudig. De vraag is immers waar het lek precies verborgen zit, en hoe u überhaupt die verborgen plaats kunt ontdekken.

De technologische evolutie kan het speurwerk gelukkig een stuk eenvoudiger maken. Door integratie van de nieuwste ontwikkelingen in geavanceerde spitstechnologie, hebben experts een assortiment instrumenten ter beschikking die zij voor hun detectieopdrachten kunnen aanwenden. Een lekkage in huis opsporen is voor de experts van Aquadetect een dagelijkse klus die zij aan de hand van specifieke methoden in een handomdraai tot een goed einde brengen. Wanneer u op een lekdetectiebedrijf beroep doet in geval van vochtproblemen, bijvoorbeeld een lekkage in huis opsporen, dan weet u dat u straks een expert over de vloer krijgt die met moderne detectiemethoden een antwoord op uw vraag zal geven.

Het voordeel van een lekdetectiebedrijf is dat onze mensen dankzij hun ervaring een lastig probleem snel kunnen inschatten en weten waar zij moeten beginnen. Zo kan de expert beslissen om een endoscopie in ondergrondse leidingen te doen wanneer het niet duidelijk is waar een lek zich precies bevindt. Omgekeerd, als de plaats van het lek duidelijk is maar niet welke leiding er precies lekt, dan is een detectie aan de hand van traceerkleurstof een aangewezen methode om te bepalen welk leidingtraject voor het lek verantwoordelijk is. Een lekkage in huis opsporen is dankzij expertise en geavanceerde technologie een opdracht die op het lijf van lekdetectie experts geschreven staat.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Gespecialiseerde methoden voor een lekkage in huis opsporen

De experts van Aquadetect volgen voortdurend bijscholing om zich in de nieuwste technologieën te verdiepen. Deze voortdurende vorming zorgt ervoor dat zij steeds up-to-date zijn en recente spitstechnologie in hun dagelijkse activiteiten kunnen integreren om u als klant een onberispelijke service te verzekeren. Een lekkage in huis opsporen is voor hen dagelijkse kost, en door hun opleiding en ervaring weten zij welke gespecialiseerde methoden voor hun opdracht geschikt zijn.

Vochtmeting of hygrometrie is een basistechniek waarbij het vochtgehalte, of liever een verschil in het vochtgehalte, een aanduiding vormt dat er een vochtprobleem in een bepaalde ruimte aanwezig is. Om de oorzaak van het lek te bepalen, heeft onze technicus diverse apparatuur bij de hand voor een lekkage in huis opsporen. Wanneer de plaats van het lek onduidelijk is, kan via endoscopie in de leidingen worden gezocht: een minicamera gaat rechtstreeks in de buizen “kijken”. Op die manier wordt een lek op een moeilijk bereikbare plaats, bijvoorbeeld in een muur of in de vloer, toch zichtbaar. Akoestische lekdetectie en thermografische lekdetectie zijn andere mogelijkheden. Traceermethoden zoals traceergas en traceerkleurstof vormen een aanvulling op het zichtbaar maken van een vermoedelijk lek.

Wat na een lekkage in huis opsporen?

Zodra onze expert klaar is met een lekkage in huis opsporen, dient hij of zij een verslag in met een grondige analyse van het probleem dat zich stelt bij u thuis. Dit verslag heeft een grote waarde voor de verzekeringsmaatschappij en wordt dan ook met veel nauwkeurigheid en professionaliteit opgesteld. Onze expertise gaat verder dan een lekkage in huis opsporen, dus aarzel niet om met onze expert te overleggen over de beste manier om het lek te dichten. Dankzij ons technische verslag kunt u snel en eenvoudig een doelgerichte oplossing vinden, waarbij slechts een minimum aan ingrijpende werken moet worden uitgevoerd. Op die manier verdient u de investering in een lekkage in huis opsporen dubbel en dik terug.

Contacteer Aquadetect voor lekkage in huis opsporen

Voor een lekkage in huis opsporen betaalt u uiteraard een prijs. Deze prijs is afhankelijk van de omvang en de aard van het probleem en wordt door onze expert ter plaatse bepaald. Aangezien wij gebruik maken van niet-destructieve methoden valt het prijskaartje voor een lekkage in huis opsporen goed mee. Zeker als u het vergelijkt met de kosten die u heeft als u de lekkage niet laat opsporen en oplossen. In de eerste plaats zijn er de kosten voor onnodig waterverbruik. Dit is niet alleen slecht voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door de lekkage te laten oplossen, bent u alvast verlost van die veel te hoge waterrekeningen. Daarnaast mag u de materiële schade niet uit het oog verliezen. Een lekkage kan veel schade aanrichten in uw huis en deze schade kan op de lange termijn voor dure reparatiewerken en gezondheidsproblemen zorgen. Dit zijn kosten en zorgen die u absoluut wilt vermijden. Bent u ervan overtuigd dat u een lekkage heeft en wilt u deze lekkage in huis laten opsporen? Contacteer dan de specialisten van Aquadetect. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op een gratis 0800-nummer, waar u voor advies terecht kunt. Ook via de mail of het contactformulier op onze website kunt u ons contacteren voor advies over een lekkage in huis opsporen. Wenst u direct een afspraak te maken? Bel ons dan tijdens de kantooruren. Wij voeren onze interventies binnen 48 uur uit, zodat verdere schade door de lekkage zo veel mogelijk vermeden wordt.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons