lekkage badkamer opsporen | lekkage badkamer opsporen | lekkage badkamer opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage Badkamer Opsporen   —

Aquadetect : uw aanspreekpunt voor lekkage badkamer opsporen

Laat lekkage badkamer opsporen door een lekdetectie specialist

De badkamer is een ruimte waar per definitie veel vocht optreedt: de warme dampen die opstijgen wanneer u een een verkwikkende douche neemt of heerlijk languit in bad geniet, zorgen onvermijdelijk voor condens die tijdig moet worden afgevoerd. Maar als u in de badkamer ondanks alle voorzorgen om damp en condens door een goede verluchting af te voeren toch nog vocht vaststelt, dan is er mogelijk ergens een lekkage van een leiding. Laat uw lekkage badkamer opsporen door een specialist, om nare gevolgen voor uw woning te vermijden.

Een lekkage badkamer opsporen is een klusje die moeilijker is dan het lijkt. Vaak zit een lek op een plaats die niet zomaar bereikbaar is, waardoor het lek niet eens zichtbaar is. Ook kan een lek zo onooglijk klein zijn, dat die met het blote oog niet op te merken is. Een lekdetectiebedrijf zoals Aquadetect heeft zich in waterlekken gespecialiseerd en kan uw lekkage badkamer opsporen aan de hand van gesofisticeerde apparatuur en moderne detectiemethoden. Deze methodische aanpak aan de hand van meet- en detectie-instrumenten, heeft heel wat voordelen: een eventueel lek wordt met grote nauwkeurigheid opgespoord, en om dit lek te vinden hoeft uw badkamer niet nodeloos opengebroken te worden. Deze niet-destructieve aanpak voor een lekkage badkamer opsporen is een van de redenen van het grote succes van de aanpak van Aquadetect. U krijgt immers uitsluitsel over het al dan niet bestaan van een lek zonder rommel in huis.

Vaststellingen na een lekkage badkamer opsporen

Wanneer u op Aquadetect beroep doet om een vermoedelijk lek te laten opsporen, krijgt u na afloop van het onderzoek een verslag in handen waarin onze technicus een beknopte beschrijving van zijn vaststellingen geeft. Verder geeft onze expert u nuttige tips over de juiste werkwijze om het probleem te laten oplossen. Hij zorgt met andere woorden ook dat u weet wat u daarna moet doen en beperkt zich niet tot gewoon een eventuele lekkage badkamer opsporen. Deze tips vormen een houvast om het bestaande probleem door een expert op doeltreffende wijze aan te pakken: Aquadetect brengt de precieze locatie en de omvang van het lek in kaart, en de loodgieter kan daarna op de juiste plaats aan de slag.

In het verslag worden de vaststellingen van onze expert met het nodige beeldmateriaal geïllustreerd. Dit betekent dat er foto’s van het lek worden toegevoegd, maar ook de scanresultaten wanneer bijvoorbeeld met thermografische instrumenten een screening werd uitgevoerd. Ook traceermiddelen zoals traceerkleurstof zorgen voor een visuele verduidelijking waar het lek zich precies bevindt. Onze technicus heeft heel wat technische middelen ter beschikking om een niet-destructief onderzoek te kunnen uitvoeren, en zal een lekkage badkamer opsporen aan de hand van een detectiemethode dat voor het specifieke geval het meest geschikt is. De resultaten van de gebruikte methode worden in het verslag aan de hand van beeldmateriaal opgenomen. Dit is een belangrijke hulp voor de technicus die nadien het lek in uw badkamer komt dichten.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons