lekdetectie specialist | lekdetectie specialist | lekdetectie specialist
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekdetectie Specialist   —

Een lekdetectie specialist die aan uw zijde staat

Vochtproblemen aanpakken dankzij het advies van de lekdetectie specialist van Aquadetect

Een gebouw met vochtproblemen is een zorgenkind: wanneer vocht in een gebouw aan lekkage te wijten is, zit u zelfs met een groot probleem. Een eerste stap in de richting van een duurzame oplossing, is begrijpen waar het vocht vandaan komt. Lekt het dak? Is er een dakgoot die aan vervanging toe is? Is een muur nat door opstijgend vocht, of is er ergens een lekke waterleiding die u parten speelt? Er zijn heel wat mogelijke oorzaken voor vocht. Een lekdetectie specialist is de aangewezen persoon om u in eerste instantie een antwoord te geven wat de oorzaak (of de oorzaken) van het vocht kan zijn.

Aquadetect is een Belgische onderneming die zich op lekdetectie heeft toegespitst. Dankzij deze specialisatie, krijgt u binnen de achtenveertig uur een technicus over de vloer die als lekdetectie specialist van Aquadetect de nodige eerste vaststellingen komt doen. Onze technicus is een ervaren persoon die aan de hand van geavanceerde methoden een niet-destructief onderzoek ter plaatse uitvoert. Hij gebruikt bijvoorbeeld traceermethoden om een eventueel lek te kunnen bevestigen: traceerkleurstof is een eenvoudige methode om te weten waar het lek zich precies bevindt. Maar ook andere methoden, zoals akoestische lekdetectie, zijn handig om zekerheid over eventuele lekken te krijgen. Op basis van de gedane vaststellingen maakt onze lekdetectie specialist dan een verslag voor u op.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Het verslag van de lekdetectie specialist is een beknopt maar volledig overzicht van alle problemen in verband met lekkage die in het onderzochte gebouw werden vastgesteld. Bovendien wordt het verslag verder aangevuld met advies om deze vochtproblemen doeltreffend aan te pakken. Dit vormt een waardevolle bagage om het probleem ook effectief op te lossen.

De lekdetectie specialist van Aquadetect : altijd in uw buurt, altijd voor u paraat

Aquadetect is een bedrijf dat in het hele Belgische grondgebied actief is om haar klanten een snelle service te kunnen leveren. Door deze goede spreiding zijn wij in staat om iemand langs te sturen binnen achtenveertig uur na ontvangst van uw aanvraag voor een interventie ter plaatse. Onze lekdetectie specialist is een technicus die in uw regio actief is en over de nodige ervaring beschikt om een nauwkeurige analyse van het probleem te stellen. U kunt hem het probleem schetsen en eventuele aanvullende informatie verstrekken, die hem bij het detecteren van een eventueel lek van nut kunnen zijn, zoals een voorgeschiedenis van vroegere lekken of de mening van andere experts die zich over het probleem kwamen ontfermen. Op basis van zijn expertise zal hij het gebouw aan een deskundige screening onderwerpen.

De lekdetectie specialist van Aquadetect staat bovendien garant voor een niet-destructieve onderzoeksmethode. Dit betekent dat niet-invasieve instrumenten worden aangewend, die op basis van metingen en traceertechnieken voor een nauwkeurige diagnose zorgen. Zo vermijdt u kosten voor nodeloze herstellingen, en weet u meteen waar de eigenlijke herstellingswerken in het gebouw moeten worden uitgevoerd. Deze doeltreffende aanpak om lekken op te sporen, is onze grootste troef.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons