lekdetectie expert | lekdetectie expert | lekdetectie expert
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekdetectie Expert   —

Aquadetect, de Belgische lekdetectie expert

De goede raad van uw lekdetectie expert is goud waard

Vochtproblemen zorgen voor heel wat kopzorgen. Het is niet alleen esthetisch ontsierend, maar kan op termijn een gevaar voor de stevigheid van de constructie van een gebouw zorgen en bedreigt bovendien de gezondheid van de huurders of eigenaars die in het gebouw wonen. Heel wat redenen dus om toch maar een lekdetectie expert onder de arm te nemen.

Zaak is wel om een lekdetectie expert te vinden die u als syndicus ook doelgericht advies kan geven om vochtproblemen en bestaande lekken op efficiënte wijze op te lossen. U bent als verantwoordelijke voor de technische aspecten van een gebouw immers op zoek naar duurzame oplossingen die het probleem op afdoende wijze van de baan helpen, en niet naar iemand die u lapmiddeltjes wil aanpraten. Bij Aquadetect bent u aan het juiste adres als u een lekdetectie expert wenst die een objectieve analyse van de bestaande problemen kan garanderen. Als Belgisch lekdetectiebedrijf werken wij uitsluitend met gediplomeerde technici die voor ons bij u een correct onderzoek volgens de regels van de kunst komen uitvoeren. Al onze experts volgen voortdurend bijscholing, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste technieken op gebied van lekdetectie. Zij vormen immers ons uithangbordje, en wij willen als lekdetectiebedrijf onze reputatie op gebied van professionaliteit hoog houden.

De lekdetectie expert van Aquadetect hanteert niet-destructieve methoden om zijn diagnose van uw vochtprobleem te stellen. Op basis van zijn bevindingen wordt vervolgens een rapport opgesteld, waarin u een overzicht krijgt van de aangetroffen problemen en eventuele lekken in het gebouw. Dit rapport kan de syndicus dan gebruiken om aan de algemene vergadering van mede-eigenaars een voorstel voor het oplossen van het vochtprobleem te formuleren, op basis van het advies dat de lekdetectie expert heeft gegeven.

De raad van onze lekdetectie expert is in vele opzichten goud waard: u krijgt immers aanwijzingen om ontwaarding van een gebouw door aanslepende vochtproblemen te voorkomen. Geen enkel gebouw is vrij van problemen, maar door tijdig op te treden kan de waarde van het gebouw behouden blijven.

De lekdetectie expert, een steun en toeverlaat bij een schadegeval

Wanneer een gebouw schade oploopt die aan waterlekken te wijten is, zal de verzekeringsmaatschappij een objectief verslag van de vaststellingen nodig hebben. Aquadetect kan prat gaan op een professionaliteit die als gezaghebbend bij alle Belgische verzekeringsmaatschappijen is erkend. Een verslag van onze lekdetectie expert betekent dan ook een waardevol gegeven om uw schadegeval bij de verzekeringsmaatschappij aan te kaarten.

Zelf de schade opmeten en bovendien ook nog de oorzaak van een vochtprobleem opsporen, is eigenlijk onbegonnen werk. Sommige vochtproblemen zijn immers het resultaat van verschillende oorzaken die door een samenloop van omstandigheden tot een vochtprobleem leiden. Een vochtige muur kan een teken zijn van een lekke waterleiding, maar ook van een insijpeling via het dak. Om een nauwkeurige screening van het schadegeval te verkrijgen, is expertise van een lekdetectie expert onontbeerlijk. Acquadetect is dan ook de geknipte aanspreekpersoon voor een objectieve diagnose.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie :

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons