lek in waterleiding opsporen | lek in waterleiding opsporen | lek in waterleiding opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lek In Waterleiding Opsporen   —

Laat uw lek in waterleiding opsporen door een deskundig bedrijf

Een lek in waterleiding opsporen is altijd een absolute noodzaak

Als syndicus is snel laten ingrijpen een prioriteit wanneer een melding binnenkomt dat een van de waterleidingen in het gebouw mogelijk lekt. In eerste instantie moet natuurlijk worden nagegaan of het vermoeden klopt. U doet dan ook best beroep op een deskundig bedrijf voor een lek in waterleiding opsporen. Professionals zoals Acquadetect maken gebruik van moderne, niet-destructieve technieken om u een antwoord op deze vraag te geven.

Wanneer het lek wordt bevestigd, is het absoluut noodzakelijk om dit probleem snel te laten oplossen. Als gespecialiseerd bedrijf kan Aquadetect een interventie binnen de 48 uur garanderen voor een lek in waterleiding opsporen. De expert die langskomt, maakt na afloop een verslag op van zijn bevindingen, inclusief tips om het lek snel aan te pakken. U krijgt met andere woorden een uitgestippelde route die naar een pasklare oplossing leidt voor het gebouw waarvoor u als syndicus verantwoordelijk bent.

Waterlekken in een gebouw kunnen grote gevolgen hebben. Wanneer een lek niet tijdig wordt opgespoord, kan dit verborgen gebrek leiden tot allerlei vervelende toestanden: vochtplekken, aantasting van structurele elementen door huiszwam en waardevermindering van het gebouw. Bij appartementsgebouwen komt daarbij ook nog hinder voor andere mede-eigenaars. Een syndicus kan deze gevolgen voorkomen door het gebouw te laten onderwerpen aan een deskundige screening voor een lek in waterleiding opsporen, om op basis van een objectieve diagnose gekibbel te vermijden.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Het technisch verslag van Aquadetect na een lek in waterleiding opsporen

De experts van Aquadetect zijn geschoolde technici met een grondige kennis van lekkageproblemen. Zij kunnen bogen op jarenlange ervaring en scholen zich voortdurend bij. Deze vakkennis in combinatie met geavanceerde, niet-invasieve technieken staat garant voor een doelgerichte aanpak en een snel antwoord wanneer u op Aquadetect beroep doet voor een lek in waterleiding opsporen. De deskundige die in het gebouw de nodige vaststellingen komt doen, maakt vervolgens een nauwkeurig technisch verslag op. Met dit verslag kunt u nadien vele kanten op.

Het technisch verslag van onze technicus biedt een overzichtelijke samenvatting van het vastgestelde probleem, geïllustreerd met fotomateriaal dat ter plaatse werd genomen tijdens de interventie voor het lek in waterleiding opsporen. Omdat wij met alle verzekeringsmaatschappijen in België samenwerken, heeft dit verslag dan ook een grote waarde. Aquadetect is immers als professioneel lekdetectiebedrijf een referentie op dit vlak, en wordt door de verzekeringsmaatschappijen om de deskundige, objectieve aanpak op prijs gesteld.

Ons verslag staat garant voor een objectieve screening, met aanduiding van de nodige stappen om het probleem aan te pakken. Deze tips zijn een waardevol instrument voor de syndicus om tijdens de algemene vergadering van mede-eigenaars een plan voor de te voorziene herstellingswerken voor te stellen. Een lek in waterleiding opsporen heeft immers pas zin als nadien ook een afdoende oplossing wordt uitgewerkt. Deze oplossing moet aan de algemene vergadering ter goedkeuring worden voorgelegd. Met het verslag van Aquadetect hebt u alle elementen in één oogopslag om een voorstel voor herstellingswerken te formuleren.

Verzekering inschakelen na lek in waterleiding opsporen

Het is in België gebruikelijk dat je als syndicus een brandverzekering afsluit, die doorgaans ook dekking biedt voor schade door waterlekken. Om hier zeker van te zijn, leest u best zorgvuldig de polisvoorwaarden. Zodra wij een lek in waterleiding opsporen, is het van cruciaal belang dat u de nodige stappen onderneemt om de schade door de waterlek met de verzekering te regelen. Start met het melden van de waterlek zodra u deze ontdekt. Neem zo veel mogelijk foto’s, zodat u deze samen met uw claim kunt indienen. Schakel daarna Aquadetect in en laat ons de lek in waterleiding opsporen. Het rapport met de technische analyse dat u van ons ontvangt, moet u samen met uw foto’s en facturen aan de verzekeringsmaatschappij bezorgen. Daarna zal de verzekeringsmaatschappij uw claim beoordelen en indien nodig ook nog een specialist ter plaatse sturen. Bij goedkeuring krijgt u een vergoeding van de gemaakte kosten, binnen de grenzen van uw contract.

Kostprijs van lek in waterleiding opsporen

De kostprijs voor een lek in waterleiding opsporen omvat meer dan enkel het bedrag dat Aquadetect vraagt. U moet ook in gedachten houden dat een waterlek zelf ook veel kosten met zich meebrengt. In de eerste plaats zijn er de kosten voor het onnodige waterverbruik. Een lek kan veel water verbruiken, wat uiteindelijk kan leiden tot hoge waterrekeningen. Helaas zullen deze ook betaald moeten worden. Na het lek in waterleiding opsporen, zullen uw rekeningen dan ook een stuk lager uitvallen. We kunnen niet ontkennen dat een lek in waterleiding voor behoorlijk wat schade in huis zorgt. Muren die worden aangetast met schimmel, structuren die letterlijk verwateren en uiteindelijk kunnen instorten. De kosten die zulke schade met zich meebrengen, zijn een stuk hoger dan de kosten van een lek in waterleiding opsporen. Bovendien kan schimmel in huis leiden tot longproblemen. Vooral jonge kinderen en oudere mensen zijn hier vatbaar voor, maar ook als volwassene kunt u gezondheidsproblemen ontwikkelen. De bijbehorende doktersrekeningen kunt u vermijden door tijdig het lek in waterleiding te laten opsporen.

Lek in waterleiding opsporen? Contacteer Aquadetect

Wilt u een lek in waterleiding laten opsporen? Contacteer dan een specialist ter zake. Aquadetect heeft een jarenlange ervaring en maakt gebruik van niet-destructieve manieren om een lek in waterleiding op te sporen. Door op deze manier te werken, hoeven wij geen muren, vloeren of plafonds open te breken en kunnen wij heel specifiek de plaats van de lek aanduiden. Onze 0800-lijn is dag en nacht beschikbaar. Als u tijdens de kantooruren belt, kunnen wij u direct een afspraak geven. Ook via de mail of het contactformulier op onze website kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Zodra we een afspraak hebben gemaakt, staat onze specialist binnen 48 uur voor uw deur, zodat u niet nodeloos met de lek hoeft te blijven zitten. Geef een lek in de waterleiding geen kans om grote schade aan te richten, contacteer tijdig Aquadetect om een lek in waterleiding op te sporen.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons