lekkage detectie bedrijf | lekkage detectie bedrijf | lekkage detectie bedrijf
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekkage Detectie Bedrijf   —

Vochtproblemen in huis? Klop aan bij een lekkage detectie bedrijf

Een gebouw met vochtproblemen is als een kind dat ziek wordt: om de aard van de ziekte bloot te leggen en te voorkomen dat de ziekte erger wordt, gaat u bij een dokter te rade. Voor gebouwen met vochtproblemen geldt deze voorzorgsmaatregel ook: ga bij een lekkage detectie bedrijf te rade om de aard van het probleem te ontmaskeren en te voorkomen dat het vochtprobleem uw woning of kantoor begint te ondermijnen. Waarom een lekkage detectie bedrijf en niet Jan de Klusjesman? Omdat een lekkage detectie bedrijf alle instrumenten in huis heeft en alleen met ervaren vakmensen werkt, die een doelgerichte analyse komen uitvoeren. Een dergelijke aanpak is niet alleen sneller, het verzekert u ook dat de eerste fase, het opsporen van de plaats waar het lek zich bevindt, op een nette, niet-destructieve wijze wordt uitgevoerd, zonder rommel te maken.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Wat kost de interventie van een lekkage detectie bedrijf?

Verrassend weinig! De kostprijs blijft binnen de perken omdat de werkwijze erop gericht is om het lek in uw woning of tuin aan de hand van moderne meetinstrumenten nauwkeurig te bepalen. Een ander voordeel van een nauwkeurige opmeting is dat de herstellingswerken die daarop volgen, beperkt blijven tot de zone waar de lekkage gelokaliseerd werd. De werken en de nodige materialen om het lek te repareren, kosten u minder. En omdat u dankzij de interventie van het lekkage detectie bedrijf ook tijdig kon ingrijpen, bespaart u zich heel wat kosten om steeds groter wordende vochtschade weg te krijgen. Net als bij een ziekte die begint aan te slepen, kan een lekkage aanzienlijke gevolgen veroorzaken. Als u weet dat u dergelijke kosten gewoon kunt vermijden door op tijd een analyse van uw vermoedelijke probleem te laten uitvoeren, dan verbleekt het bescheiden bedrag voor deze preventieve interventie natuurlijk. De kostprijs voor de interventie van een lekkage detectie bedrijf is weliswaar in functie van de aard van het probleem, maar toch valt dit al bij al best mee, zeker als u weet hoeveel geld u uitspaart door het probleem op tijd in te dammen.

Welke methoden gebruikt het lekkage detectie bedrijf Aquadetect?

Aquadetect gebruikt methoden op basis van moderne technologie. Door technologisch geavanceerde meet- en kijkinstrumenten in te zetten, wordt het onderzoek ter plaatse snel en vakkundig uitgevoerd, en kan onze expert een gedetailleerd technisch verslag opstellen, dat u dan eventueel bij uw verzekeringsmaatschappij kunt indienen. Ons lekkage detectie bedrijf werkt met alle verzekeringsmaatschappijen samen. Dit betekent dat u met ons verslag goed zit om een schadegeval bij de verzekering aan te geven. Concreet gebruiken wij traceertechnieken (bijvoorbeeld traceerkleurstof of traceergas) om verborgen lekken op te sporen, maar ook allerhande meettechnieken om een doeltreffende lokalisering tot stand te brengen. Deze meettechnieken variëren van elektrische pulsgeneratoren, ideaal om lekken in een terras, een dak of een zwembad te vinden, tot infrarood metingen, om een lek in een sanitaire leiding thermografisch zichtbaar te maken, en akoestische metingen.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons