lekdetectie prijs | lekdetectie prijs | lekdetectie prijs
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Lekdetectie Prijs   —

Lekdetectie prijs: professioneel advies voor een correcte prijs

Aquadetect is een gespecialiseerd bedrijf dat zich toelegt op het opsporen van waterlekken en lekkageproblemen. Wanneer u met schade aan uw woning of gebouw te kampen hebt en voor de verzekering de omvang van de schade moet laten berekenen, dan bent u bij Aquadetect zeker aan het juiste adres. Wij werken immers met alle verzekeringsmaatschappijen op Belgisch grondgebied. Het ligt dan ook voor de hand dat onze analyse professioneel wordt uitgevoerd, iets wat bij aangifte van een schadegeval bij uw verzekeringsmaatschappij van groot belang is. Voor onze lekdetectie prijs ontvangt u een gedetailleerd technisch verslag met een exhaustieve opsomming van alle gebreken die door onze expert werden vastgesteld tijdens het onderzoek van de vochtproblematiek.

Wat omvat de lekdetectie prijs van Aquadetect?

Voor onze interessante prijs krijgt u een onderbouwde analyse van het lekprobleem. Deze analyse wordt uitgevoerd dankzij doeltreffende methoden die gebaseerd zijn op niet-destructieve diagnose ter plaatse. Concreet betekent dit dat u geen schrik moet hebben dat de persoon die bij u langs komt vloeren begint open te breken. Onze aanpak gaat uit van analytische principes. In eenvoudige woorden uitgelegd: meet en u weet. Dankzij technologisch geavanceerde meetapparatuur is het immers perfect mogelijk om een waterlek op te sporen en dan pas tot herstellingswerken over te gaan. Handig en vooral financieel interessant als u de kosten om het lek te dichten zoveel mogelijk wenst te beperken. Een doelgerichte analyse van het probleem bevordert immers ook een doelgerichte oplossing. De lekdetectie prijs vormt weliswaar een deel van het budget om het probleem op te sporen, maar deze kosten verdient u dubbel en dik terug wanneer de herstellingswerken nadien op één enkele plaats en met een minimum aan ingrijpende werken kunnen worden uitgevoerd. Een kleine investering, zeg maar, om nadien grote kosten te vermijden.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Hoe kan ik de lekdetectie prijs bij Aquadetect aanvragen?

Aquadetect is een professioneel bedrijf dat een gratis nationaal nummer (0800-nummer) ter beschikking stelt voor iedereen die via een vaste Belgische telefoonlijn om advies wil vragen. Een servicelijn die getuigt van de professionaliteit van onze onderneming. Wij zijn telefonisch elke dag van de week beschikbaar, en dit 24 uur op 24. Als u tijdens de kantooruren belt, verzekeren wij u een onmiddellijke afspraak bij u thuis om de geschetste situatie te komen analyseren. Bovendien vindt onze interventie dan binnen de 48 uur plaats. Dankzij ons snelle optreden maken verborgen lekken geen schijn van kans meer.

Een andere manier om met ons contact op te nemen, is via e-mail. Op onze website aquadetect.be vult u de velden onder het tabblad “Contact” in. Het principe blijft identiek: u krijgt van ons snel antwoord. Op basis hiervan kunt u dan beslissen of u een interventie van Aquadetect wenst. De lekdetectie prijs hangt uiteraard af van de aard en de omvang van het probleem dat zich in uw specifieke geval voordoet. Maar omdat wij met de nieuwste technologieën werken, zult u vaststellen dat deze prijs best meevalt!

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons