waterlekkage opsporen | waterlekkage opsporen | waterlekkage opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Waterlekkage Opsporen   —

Aquadetect, de specialist in waterlekkage opsporen

Een waterlek opsporen is voor velen minder eenvoudig dan het lijkt. Maar niet voor Aquadetect! Wij hebben van dit probleem onze kernactiviteit gemaakt. Feit is dat een waterlek een van de vele oorzaken is waardoor een woning met vochtproblemen te kampen krijgt. Lapmiddeltjes om de aanwezigheid van vocht in huis te verdoezelen, zijn niet alleen geldverspilling: ze kunnen het probleem zelfs erger maken. Een algemene regel om problemen op afdoende wijze op te lossen, is om altijd de oorzaak ervan aan te pakken. Dat geldt ook voor waterlekkage opsporen. Al lijkt de verschijnselen verdoezelen misschien “goedkoper”, het kan u later zuur opbreken, wanneer u met grote kosten wordt geconfronteerd om schade te herstellen. Gelukkig zijn er gespecialiseerde bedrijven zoals Aquadetect, die voor u een diagnose van het probleem in huis kunnen stellen.

Waterlekkage opsporen: de aanpak van Aquadetect

Als specialist in het detecteren van lekken is Aquadetect gewapend met de beste technologische instrumenten om bij u thuis of op kantoor een diagnose te stellen. Hierbij gaan onze experts systematisch te werk. U geeft ons een eerste beschrijving van het vermoedelijke probleem, daarna beslist onze expert welke apparatuur aan te wenden om het probleem te komen analyseren. Het spreekt voor zich dat een lekkend zwembad een andere werkwijze voor het opsporen van eventuele lekken vereist in vergelijking met een lekkende waterleiding in de keuken, om een voorbeeld te geven. Na een korte schets van het probleem, komt onze expert dan langs voor het eigenlijke waterlekkage opsporen. Een grote troef van Aquadetect is dat deze detectie op niet-destructieve wijze wordt uitgevoerd: de plaats en de omvang van het lek wordt op gedetailleerde wijze in kaart gebracht, mede aan de hand van gespecialiseerde instrumenten zoals een hygrometer of een endoscoop, en met moderne, vernuftige technieken, zoals het aanwenden van traceergas of een traceerkleurstof om het lek eenduidig bloot te leggen. Pas wanneer onze expert een duidelijk beeld heeft van de aard van het lek, wordt tot effectieve herstelling overgegaan.

Een waterlekkage opsporen kan u veel geld doen uitsparen

Een lek dat niet wordt gedicht, kan u handenvol geld kosten. En dat is jammer. Bovendien is het “verloren water” ook een grote verspilling, want water is ook op niet-materiële wijze een kostbaar goed voor ons milieu. Maar zelfs wie minder milieugevoelig denkt, zal zeker beamen dat een nodeloos hoge waterfactuur een opdoffer voor zijn of haar portemonee is. Een reden te meer om een bedrijf in te schakelen en dringend werk te maken van de waterlekkage opsporen. Het probleem oplossen brengt niet alleen uw factuur bij de watermaatschappij terug op normale bedragen, maar voorkomt ook schade aan uw woning. Een waterlek veroorzaakt immers naast ontsierende vlekken op muren en plafonds ook aantasting van de structuur van uw huis, met desastreuze gevolgen voor de stevigheid van het gebouw. Een huis met vochtproblemen verliest ook snel zijn intrinsieke waarde, wanneer u het huis later zou willen verkopen. Doen, dus: waterlekkage opsporen, liefst nu meteen!

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons