waterlekkage opsporen | waterlekkage opsporen | waterlekkage opsporen
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Een diagnose
nodig ?
Contacteer ons
Contacteer ons0800/30.678

—   Waterlekkage Opsporen   —

Waterlekkage opsporen is grote schade voorkomen

Zijn uw waterrekeningen de laatste maanden stevig en zonder aanleiding gestegen? Of merkt u ergens in huis dat er schimmel op uw muren verschijnt? Dan zit u waarschijnlijk met een waterlek. Deze waterlekkage opsporen is dan essentieel om verspilling te verminderen en uw eigendom te beschermen. Onnodig water verliezen is niet alleen slecht voor uw waterrekening, maar ook niet verantwoord in deze tijd van schaarste. Bovendien kan een waterlek aanzienlijke schade aan uw eigendom veroorzaken. Dit gaat van beschadiging van apparaten en elektronica tot zelfs structurele problemen aan uw woning. Waterschade brengt ook schimmels met zich mee, wat in longproblemen kan resulteren. Er zijn dus redenen genoeg om tijdig een waterlekkage te laten opsporen. Er zijn meerdere plekken in uw woning waar zich een waterlekkage kan voordoen. Zo kan er een lek in een muur zitten. Meestal gaat het in dat geval over een lek in een leiding. Daarnaast kan het probleem ook bovenaan zitten, in het dak. Een gebroken dakpan, gescheurde dakbedekking of een lekke dakgoot volstaan om u met een hoop waterellende op te schepen. Maar ook bij een zwembad, een terras of in de badkamer kunt u met een waterlekkage te maken hebben. De experts van Aquadetect weten bij een waterlekkage opsporen gelukkig snel waar ze moeten zoeken.

Aquadetect, de specialist in waterlekkage opsporen

Een waterlek opsporen is voor velen minder eenvoudig dan het lijkt. Maar niet voor Aquadetect! Wij hebben van dit probleem onze kernactiviteit gemaakt. Feit is dat een waterlek een van de vele oorzaken is waardoor een woning met vochtproblemen te kampen krijgt. Lapmiddeltjes om de aanwezigheid van vocht in huis te verdoezelen, zijn niet alleen geldverspilling: ze kunnen het probleem zelfs erger maken. Een algemene regel om problemen op afdoende wijze op te lossen, is om altijd de oorzaak ervan aan te pakken. Dat geldt ook voor waterlekkage opsporen. Al lijkt de verschijnselen verdoezelen misschien “goedkoper”, het kan u later zuur opbreken, wanneer u met grote kosten wordt geconfronteerd om schade te herstellen. Gelukkig zijn er gespecialiseerde bedrijven zoals Aquadetect, die voor u een diagnose van het probleem in huis kunnen stellen.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

WIJ ZIJN BESCHIKBAAR 7/7 EN 24U / 24

Waterlekkage opsporen: de aanpak van Aquadetect

Als specialist in het detecteren van lekken is Aquadetect gewapend met de beste technologische instrumenten om bij u thuis of op kantoor een diagnose te stellen. Hierbij gaan onze experts systematisch te werk. U geeft ons een eerste beschrijving van het vermoedelijke probleem, daarna beslist onze expert welke apparatuur aan te wenden om het probleem te komen analyseren. Het spreekt voor zich dat een lekkend zwembad een andere werkwijze voor het opsporen van eventuele lekken vereist in vergelijking met een lekkende waterleiding in de keuken, om een voorbeeld te geven. Na een korte schets van het probleem, komt onze expert dan langs voor het eigenlijke waterlekkage opsporen. Een grote troef van Aquadetect is dat deze detectie op niet-destructieve wijze wordt uitgevoerd: de plaats en de omvang van het lek wordt op gedetailleerde wijze in kaart gebracht, mede aan de hand van gespecialiseerde instrumenten zoals een hygrometer of een endoscoop, en met moderne, vernuftige technieken, zoals het aanwenden van traceergas of een traceerkleurstof om het lek eenduidig bloot te leggen. Pas wanneer onze expert een duidelijk beeld heeft van de aard van het lek, wordt tot effectieve herstelling overgegaan.

Een waterlekkage opsporen kan u veel geld doen uitsparen

Een lek dat niet wordt gedicht, kan u handenvol geld kosten. En dat is jammer. Bovendien is het “verloren water” ook een grote verspilling, want water is ook op niet-materiële wijze een kostbaar goed voor ons milieu. Maar zelfs wie minder milieugevoelig denkt, zal zeker beamen dat een nodeloos hoge waterfactuur een opdoffer voor zijn of haar portemonee is. Een reden te meer om een bedrijf in te schakelen en dringend werk te maken van de waterlekkage opsporen. Het probleem oplossen brengt niet alleen uw factuur bij de watermaatschappij terug op normale bedragen, maar voorkomt ook schade aan uw woning. Een waterlek veroorzaakt immers naast ontsierende vlekken op muren en plafonds ook aantasting van de structuur van uw huis, met desastreuze gevolgen voor de stevigheid van het gebouw. Een huis met vochtproblemen verliest ook snel zijn intrinsieke waarde, wanneer u het huis later zou willen verkopen. Doen, dus: waterlekkage opsporen, liefst nu meteen!

Een waterlekkage opsporen, wat daarna?

Wanneer Aquadetect uw waterlekkage komt opsporen, mag u zich verwachten aan een gespecialiseerde aanpak en een degelijke kennis van zaken. Aangezien wij met alle verzekeringsmaatschappijen in België samenwerken, mag u van ons een professionele analyse verwachten. Onze specialisten komen binnen 48 uur na uw aanvraag bij u langs en de waterlekkage opsporen. Hierna ontvangt u een nauwkeurig technisch verslag met een gedetailleerde opsomming van de gebreken die onze experts hebben vastgesteld tijdens de waterlekkage opsporen. Met deze doelgerichte analyse kunt u naar de verzekeringsmaatschappij stappen als u een dossier voor de waterlekkage heeft geopend. De analyse is ook handig voor de personen die de herstellingswerken zullen uitvoeren, zij weten direct waar ze moeten starten en kunnen het aantal ingrijpende werken tot een minimum beperken.

Contacteer Aquadetect voor waterlekkage opsporen

Wilt u graag vrijblijvend advies over waterlekkage opsporen ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met Aquadetect. Wij zijn bereikbaar op een gratis 0800-nummer, zodat u alvast geen extra kosten heeft als u nood heeft aan advies voor waterlekkage opsporen. U kunt ons dagelijks bereiken, zelfs 24 uur op 24. Heeft u dringend een afspraak nodig, neem dan telefonisch contact op tijdens de kantooruren. Ook via de mail of via het contactformulier op onze website kunt u snel in contact komen met Aquadetect. Het volstaat om uw naam en telefoonnummer achter te laten, zodat wij u snel kunnen bellen. Binnen de 48 uur staat onze specialist ter plaatse om de situatie te analyseren en de waterlekkage op te sporen. Onze snelle aanpak zorgt ervoor dat de waterlek geen extra schade meer kan aanrichten. De prijs van een waterlekkage opsporen wordt bepaald op basis van de aard en de omvang van de waterlek in uw specifieke geval. Gelukkig valt deze prijs best mee, aangezien wij werken met de nieuwste technologieën om een waterlekkage op te sporen.

 

Zie onze andere informatie over lekdetectie.

Wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen

Wij zijn beschikbaar 7/7 en 24u / 24

Een diagnose nodig ?
Contacteer ons

Bezorg ons uw gegevens en wij bellen u binnen 24 uur*

Door dit selectievakje aan te vinken, ga ik akkoord met Algemene voorwaarden van Aquadetect.
Contacteer ons
Een diagnose nodig ?
Contacteer ons